Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni

Cenik » Modeli CLASSIC XL in FREIFORM

Ponudbo s ceno za bazene Classic XL in prestižne bazene FREIFORM izdelamo po vašem posebnem povpraševanju, saj nimamo izdelanega cenika v Slovenščini. Za bazene Clasic XL ponudbo izdelamo iz originalnih cenikov, za modele Freiform pa cenikov ni, saj se ponudba že pri proizvajalcu vedno izdela po željah kupca, zaradi oblike, velikosti in globine.

Bazeni Classic XL in prestižni bazeni FREIFORM se prodajajo kot prazna (gola) osnovna školjka bazena, ki se jo poljubno opremi s čistilno napravo in dodatno opremo.

 

Čistilna naprava in ostala dodatna oprema

Ker gre za pri bazenih Classic XL in Freiform večinoma za večje bazene (najmanjši model Classic XL je velik 10,0 x 4,7 m z globino 1,5 m) se čistilno napravo (in vso ostalo dodatno opremo) bazena določi na podlagi želja in zahtev kupca. Za manjše modele bazenov Clasic XL in Freiform je primeren le OSNOVNI KIT KOMPLET z največjim filtrom, tip BOBINATO, za ostale večje bazene pa običajni OSNOVNI KIT KOMPLETI največkrat ne zadoščajo, saj so v teh kompletih zmogljivosti filtracije predvidene za manjše bazene.

Zaradi tega je najbolje, da se opremo bazena izbere na podlagi dogovora z investitorjem o želeni kvaliteti čistilne naprave, ter dodatni opremi bazena (zmogljivost filtracije, osvetlitev, masaže, protitoki-več vrst, različni dezinfekcijski sistemi in druge avtomatike kot so: avtomatsko dopolnjevanje vode, avtomatika za izpiranje filtra,....), ter od tega kako se bazen vgradi (bo zasut z gramozom, ali pa bo vgrajen v zgrajen prostor, na primer pri notranjih bazenih, ali bazenih opremljenih z masažami).

Največji Osnovni Kit komplet s filtrom BOBINATO, ki je primeren le za manjše modele bazenov Classic XL in Freiform in predvsem le za zunanje vkopane bazene je le ena od možnosti za opremo vašega bazena. Vsebuje osnovne elemente na bazenski školjki za delovanje čistilne naprave, potrebne cevne napeljave do strojnice, ki je do 5 m oddaljena od bazena (za doplačilo je čistilna naprava lahko tudi v montažni poliestrski strojnici) in potrebni čistilni pribor, vključno z zagonom bazena.

Pokličite nas za več informacij, oziroma neobvezen ogled gradbišča, kjer lahko skupaj izberemo želeno dodatno opremo (katere vrednost lahko tudi hitro preseže vrednost bazena) in skupaj najdemo najprimernejšo rešitev za lokacijo strojnice bazena, potrebne instalacije (dovod vode, elektrike, ogrevanja, izvedbo kanalizacije), itd..... Na podlagi ogleda in dogovorov pripravimo dokončno Ponudbo za dostavo bazena in izvedbo del.

Poglejte si cenik osnovnih KIT kompletov za bazene

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.