Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni
Galerija slik poliestrski bazeni

Prostostoječi masažni bazeni Passion Spas

Masažni bazeni PASSION SPAS so vrhunski samočistilni bazeni, evropskega proizvajalca, kateri združuje vgradne elemente svetovno priznanih vodilnih podjetij na tem področju.

Školjka bazena je znamke LUCITE ACRILICS, masažne šobe WATERWAY, ohišje WPC, elektronika pa BALBOA.

Masažni bazeni royal spasMasažna mesta (sedišča in ležišča) so anatomsko oblikovana ter opremljena z najnovejšimi šobami Waterway. Specifika teh šob je, da ima vsako sedišče/ležišče drugačno šobo in tako nudijo različne vrste masaž. Obenem so še nastavljive po smeri in jakosti.

Znotraj ohišja bazena (strojnica) so nameščene vodno-zračno hlajene črpalke, ki so posebej izdelane za masažne bazene. Zaradi dodatnega hlajenja imajo tudi bistveno daljšo življenjsko dobo ter večji pretok ob nižji porabi električne energije.

Za enostavno upravljanje skrbi nadzorni sistem enega izmed vodilnih proizvajalcev kontrolnih enot za masažne bazene – ameriški BALBOA. Upravljanje masažnega bazena še nikoli ni bilo tako enostavno, kot s tem nadzornim sistemom.  Prav tako bo voda v vašem bazenu vedno čista s pomočjo WATERWAY »smart« ozonatorja zadnje generacije, ki skrbi za razgradnjo bakterij in alg v vodi.

Školjka masažnega bazena je bele barve ter narejena iz najkvalitetnejšega akrila na trgu – LUCITE ACRILICS ter ojačana s več plastmi iz mikro-vlaken. Sam akril ima antibakterijski dodatek, ki preprečuje, da bi se v školjki razmnoževale bakterije in spreminjale barvo školjke.

Ohišje masažnega bazena je narejeno iz kompozita WPC3G: prešani les ter plastika, kar poskrbi, da bo vaš bazen vizualno zelo lep, a hkrati bistveno bolj odporen na vremenske vplive, kot klasična lesena obloga. Na voljo je v sivi ali rjavi barvi. Školjka je po notranjosti dvojno zaščitena z ustrezno izolacijo, da so izgube čim-manjše.

Masažni bazeni PASSION SPAS vam zaradi kvalitetnih materialov zagotavljajo dolgoletno sproščanje brez skrbi.

Na vse izdelke vam priznamo garancijo: oprema 2 leti, površina 5 let ter konstrukcija 10 let.
K osnovni opremi bazena vedno spada tudi termo pokrivalo, talni izpust za vodo ter ostala oprema, odvisno od modela.
Cena vključuje masažni bazen po opisu, dostavo do vrat, pomoč pri namestitvi, priklop, zagon in predstavitev delovanja.

 

 

 

Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.