Titro bazeni boniteta odličnosti AAA

Cene bazenov iz poliestra in seznam osnovne opreme za poliestrske bazene na enem mestu.
3D izris bazena
Kje delujemoDelujemo na območju Primorske, Notranjske, Centralne Slovenije (Ljubljana s širšo okolico), Gorenjske in Dolenjske.
Za ostala območja obiščite stran www.royaldolphin.info
Kje smo
Za vse dodatne informacije o ostalih bazenih, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi obiščite spletno stran našega podjetja www.titro.si
Royal Dolphin Bazeni
TITRO bazeni

BAZEN TORINO

Poliestrski bazen model TORINO spada med plavalno masažne bazene zato, ker je predvsem namenjen plavanju na čim manjšem prostoru. To pa je običajno v notranjosti zgradb poleg wellness prostorov. Seveda pa je lahko nameščen tudi na vrtu. Je najkrajši bazen v naši ponudbi namenjen plavanju. Ima tudi to prednost, da je nizek (plitek), tako da ga je lažje namestiti v prostor  (predvsem že obstoječi prostori) brez globokega vkopavanja in lahko stoji nad tlemi. Postavljen bazen je v tem primeru potrebno obzidati.

Bazen TorinoBazen Torino je zelo podoben Swim-trim bazenu, le da nima masažnega dela, temveč ima le klop za sedenje in stopnišče levo in desno v bazenu.

Bazen je možno opremiti z vso dodatno opremo, tako kot ostale bazene.

Proizvajalec UNION PISCINES.

 

 

Bazen običajno dobavimo med  20 in 60 delovnimi dnevi (odvisno od sezone).

 

Cenik plavalno masažnih bazenov Torino. Več o cenah poliestrskih bazenov in osnovnih KIT kompletov za poliestrske bazene najdete TUKAJ.
Imate še kakšno posebno vprašanje, potrebujete še dodatne prospekte, ali bi morda želeli, da Vas obiščemo na domu ? Pišite nam za prospekte, povpraševanje ali več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.